Weekend seilkurs

Vårt mest komplette kurs. Meld deg på og bli en dyktig seiler.

Inkluderer nå ICC- Sertifikat

9900.- for to personer! 

Ekstratiltak grunnet COVID-19

Myndighetene har lettet litt på restriksjonene og vi ser nå at det er mulig å arrangere trygge seilkurs i tråd med dagens retningslinjer. Vi tar situasjonen på alvor og har iverksatt en del spesifikke tiltak for dette kurset. Tiltakene er som følger:

Begrenset antall plasser

Siden dette kurset forutsetter overnatting begrenser vi deltakerantallet til antall ledige lugarer. Vi har kun 4 ledige lugarer på hvert kurs, noe som gjør at det er svært begrenset med plasser. Vi ønsker å tilby flest mulig seilglede, og ber derfor personer som melder seg på fra samme husholdning om å sende en forespørsel til oss på mail.

Utvidet refusjon
Vi ønsker ikke at noen deltakere stiller syke. Har du symptomer på luftveisinfeksjon eller ikke er helt i form, send oss en mail uansett hvor lenge det er til kursstart så refunderer vi beløpet du har betalt.

Renhold ombord
Det er totalt tre bad ombord. Disse vil mannskapet se til at vaskes opp til flere ganger om dagen. Vi trenger naturligvis hjelp fra deg som deltaker til å holde god hygiene og renhold ombord, og instruksjoner rundt dette vil bli gitt på hvert enkelt kurs.

Avstand
Alle deltakere skal holde minimum 1 meter avstand. Det aller meste av våre kurs holdes over dekk og i frisk luft, hvor det er enkelt å holde tilstrekkelig avstand. Ellers tilpasser vi hvert enkelt kurs og setter opp en plan sammen med kursdeltakerne slik at vi alle er innforstått med de retningslinjer som gjelder, og hvordan de fungerer i praksis.

Hva lærer du?

- Planlegging av seilas
- Seiling i alle forhold
- Sjømannskap
- Kommunikasjon og sikkerhet
- Motor
- Bruk av anker
- Tillegging og fortøyning
-Veldikehold av utstyr
- Navigasjon og nattnavigering
- Å leve i seilbåt!

Hva er inkludert?

- Teorihefter

- "Competent crew" bevis

- Internasjonalt sertifikat for seilbåt og motorbåt (ICC)

- Fantastiske maritime opplevelser

- Erfaring på båt

- Måltid

Passer for deg?

Ingen krav om forkunnskaper.
Kurset tilpasses deltakerne.

Passer for deg som:
- Er båtinteressert
- Liker å lære nye ting
- Vurderer å kjøpe båt
- Liker en annerledes utfordring
- Ønsker å leie seilbåt i utlandet

Audun nettside

Kursansvarlig og skipper: Audun Aasen

Med lang erfaring som skipper og styrmann vil Audun dele sine erfaringer med deltakerne over en langhelg. Under følger noen av Auduns seilas og arbeidsplasser:

Audun jobber til vanlig som skipper og avdelingsleder på skoleskipet Dyrafjeld, har befalsutdanning fra Forsvaret og Master i utdanningsledelse fra BI. 

Mer om kurset

Kurset tilpasses ferdighetsnivået hos deltakerne og vil variere noe fra kurs til kurs. Gjennom helgen vil pensumet for ICC gåes gjennom, og alle deltakerne vil få muligheten til å stille til utsjekk for ICC. Pensumet finner dere her. Kurset går som regel fra torsdag til søndag. Se kursoversikt under for kursdatoer. Omtrentlig plan:

Internasjonalt sertifikat (ICC)

  • Mer informasjon om ICC kan du finne på Sjøfartsdirektoratet sine sider her. Vi har også laget er grei oversikt her
  • For å få utstedt ICC sertifikatet må du inneha båtførerprøven. Du kan delta på et én dags kurs hos oss, hvor og når finner du informasjon om her.
  • Det foreligger et ekstra gebyr på 768,- kroner som går til Sjøfartsdirektoratet for å få utstedt ICC sertifikatet.
  • Du må ikke utstede ICC- sertifikatet, men det er en super måte å teste deg selv på.
IMG_0129 3

Weekend Seilkurs (Langtur + ICC)

From: kr9.900,00

Av smittevernshensyn kjøper du på dette kurset tilgang på en egen lugar, som det er plass til to stk på. Prisen er altså 9900,- for opptil 2 personer.

Vi krever betaling via Vipps for påmelding til dette kurset.

Når du velger kursdato i kalenderen under er dette dag 1 for kurset. Kurset varer fra denne dagen til dag 4 (typisk fra torsdag til søndag, men finnes noen unntak ved helligdager)

(Dersom en dato ikke er mulig å booke går det ikke kurs den dagen. Det er da siste kursdagen i kursdatoen rett over)

Det er 100% returrett på dette kurset helt frem til første kursdag.

Kategori:

Spørsmål?

Har du spørsmål til dette kurset, eller et annet kurs vi leverer kan du sende en mail til audun@tryggombord.no eller ringe Audun Aasen på 936 04 889.
Tekniske spørsmål kan rettes til post@tryggseiling.no.

Gavekort

Kjøp en fantastisk opplevelse til en du er glad i. Gavekortet har en verdi på 6490,-, og kan selvfølgelig brukes på alle våre seilkurs.

Du kan sende en mail med en kupong- kode på PDF rett til mottakeren, eller motta mailen selv og printe ut PDF-en og gi den på en annen måte.

Sjekk instruksjonene når du fyller ut siden.

Kupong- koden fylles ut av mottakeren i feltet for “kupong kode” når mottakeren melder seg på et kurs hos oss.