1- Dags seilkurs

En unik dag ombord S/Y Trygg

2990,-

Ekstratiltak grunnet COVID-19

Myndighetene har lettet litt på restriksjonene og vi ser nå at det er mulig å arrangere trygge seilkurs i tråd med dagens retningslinjer. Vi tar situasjonen på alvor og har iverksatt en del spesifikke tiltak for dette kurset. Tiltakene er som følger:

Begrenset antall plasser

For å kunne opprettholde tilstrekkelig avstand mellom deltakere ombord har vi begrenset antall plasser på dette kurset til max 8 deltakere per kurs

Utvidet refusjon
Vi ønsker ikke at noen deltakere stiller syke. Har du symptomer på luftveisinfeksjon eller ikke er helt i form, send oss en mail uansett hvor lenge det er til kursstart så refunderer vi beløpet du har betalt.

Renhold ombord
Det er totalt tre bad ombord. Disse vil mannskapet se til at vaskes opp til flere ganger om dagen. Vi trenger naturligvis hjelp fra deg som deltaker til å holde god hygiene og renhold ombord, og instruksjoner rundt dette vil bli gitt på hvert enkelt kurs.

Avstand
Alle deltakere skal holde minimum 1 meter avstand. Det aller meste av våre kurs holdes over dekk og i frisk luft, hvor det er enkelt å holde tilstrekkelig avstand. Ellers tilpasser vi hvert enkelt kurs og setter opp en plan sammen med kursdeltakerne slik at vi alle er innforstått med de retningslinjer som gjelder, og hvordan de fungerer i praksis.

Én dag ombord S/Y Trygg

Fantastiske opplevelser på sjøen

Om kurset

Vår Hanse 548, en 55- fots moderne tysk havseilbåt er en fantastisk arena å lære grunnleggende seileprinsipper eller friske opp glemt kunnskap.

Kurset gir en grundig innføring i:

  • Sikkerhet på sjøen
  • Seiltekniske begreper
  • Viktige seileprinsipper
  • Bemanning av ror
  • Bruk av hjelpemidler på sjøen

Kursets hensikt er å gi deltakeren mer trygghet i seilbåt og sikre en god plattform av kunnskap for å bli en solid seiler. Kurset tar for seg det aller viktigste en seiler trenger å kunne for å gjennomføre et trygt seilas.

Kurset går over én dag i ca. 9 timer. Oppmøte 08:30, vi er ferdige ca. kl. 17:30.

Vi holder til midt i smørøyet på Aker Brygge, rett ved siden av Lekter´n!

Meld deg på

1- Dags Seilkurs (Introkurs)

From: kr2.990,00

Meld deg på og betal med Vipps!


Påmelding er uansett bindende, men det er 100% returrett på dette kurset frem til kursdagen.

Kategori:

Spørsmål?

Har du spørsmål til dette kurset, eller et annet kurs vi leverer kan du sende en mail til post@tryggseiling.no eller ringe Kim på 916 86 535.

Gavekort

Kjøp en fantastisk opplevelse til en du er glad i. Gavekortet har en verdi på 2990,-, og kan selvfølgelig brukes på alle våre seilkurs.

Du kan sende en mail med en kupong- kode på PDF rett til mottakeren, eller motta mailen selv og printe ut PDF-en og gi den på en annen måte.

Sjekk instruksjonene når du fyller ut siden.

Kupong- koden fylles ut av mottakeren i feltet for “kupong kode” når mottakeren melder seg på et kurs hos oss.